Book online
75 58 66 06
22439627 - SALG

Reparation af Stenslag/Udskifning af forrude

Har du fået et Stenslag?

Det er vigtigt at du kommer med bilen hurtigst mulig efter stenen har ramt ruden da man i de fleste tilfælde kan nå at reparere det. Skulle du være så uheldig at det ikke kan redes giver vi gerne et tilbud på en ny rude samt montering. Vi stiller gratis en lånebil til rådighed, da bilen som regel skal hærde natten over.

Skal bilen til Syn?

Står du med en synsindkaldelse og er i tvivl om det sten slag du har i ruden er lovligt, så kom forbi værkstedet og vi tjekker om det overholder de krav der gør sig gældende. På billedet nedenfor kan du se hvor de kritiske punkter for et stenslag er, ligger det indenfor rubrikken A skal ruden som regel udskiftes.

Værkstederne i RudeCenter er frie værksteder, der lægger vægt på kvalitet og korrekt uddannelse.
Vi kan klare alt fra små stenslag til rudeskift.

Vi samarbejder med Pilkington, der leverer glas i original kvalitet - dvs. kvalitet, der også bliver benyttet på bilfabrikkerne.

Alle ruderne opfylder de strengeste kvalitetskrav fra bilfabrikkerne og er certificerede som originalt udstyr og original reservedel.

Ud over at benytte kvalitetsglas, er det også vigtigt, at værkstederne benytter den korrekte hærdetid og lim, når de arbejder med glas og rudemontering.